Hoofdactiviteiten

>> Woensdagavond 14 september meditatieavond

Algemeen aanbod Centrum De Oorsprong en Academie Antropodynamica:

De beste Energie opleiding vindt men in de PESO Modules en Amrita Workshops en Inwijdingen; de beste professionele opleiding voor Antropodynamisch Handanalist (Vedische, Biografische en Diagnostische Handanalyse) en Transpersoonlijk Therapeut vindt men bij de Academie Antropodynamica van Centrum De Oorsprong! De opleiding in Handanalyse en Transpersoonlijke Therapie is op onnavolgbare wijze opgezet en uitgedragen door EDO SPRONG, overleden in 2013. In respect tot EDO gebruiken wij de term Antropodynamische Handanalyse, dat als Evolutionair systeem aangevuld is en nog steeds aangevuld wordt door Amritananda. Al sinds 1985 toonaangevende Handanalyse in Nederland!

Agenda 2016 zie www.antropodynamica.nl Actueel

Bijzonder aandacht in 2016 voor:

De nieuwe Basis Handanalyse start op 10 en 11 september 2016!

Zie www.antropodynamica.nl. Deze opleiding, die vooraf gaat aan de Gevorderde opleiding, is een interessante opleiding, waarin je zelfkennis verkrijgt en je groeipotentieel leert kennen. De Basis Handanalyse wordt met een examen ofwel toets afgerond waarbij men gebruik mag maken van boek en aantekeningen. Antropodynamische en Evolutionaire Handanalyse kan men toevoegen aan alle werkgebieden en geeft een diepgaand inzicht in de psyche van de mens, karma, groei- en spirituele mogelijkheden en counseling. Via de sectie Transpersoonlijke Therapie zijn er mogelijkheden voor follow-up therapie, Dyslexie healing, Beroepskeuzeadviezen en meer. Geef jezelf de kans voor inzicht, groei, healing en transformatie en geef je nu op!

Data 2016:

Basis I: 10+11 september / Basis II: 8+9 oktober / Praktijkdag 1: 22 oktober / Basis III: 5 en 6 november / Basis IV: 26 + 27 november / Praktijkdag 2: 17 december / Examen ofwel toets: 7+ 8 januari 2017

Doorlopende sessies mogelijkheden:

 • Eenmalige inwijding op Ma-energie door Amritananda
  De inwijding op Ma-energie gebeurt in een eenmalige sessie van ca 2 uur en kost 150,-. Hierna kun je de energie zelf telkens activeren, opnemen en ervaren. Ook kun je de Ma-energie toevoegen aan elke andere vorm van healing, of als enige healingvorm gebruiken voor anderen. Maak een afspraak via info@antropodynamica.nl of telefoon 036-5337942. Ma-energie heeft te maken met Oorsprong energie en geeft:
  - Oorsprong energie, moederland Ma of Mu energie, scheppingsenergie
  - Resetting op en activatie van je oorspronkelijke blauwdruk
  - In eenheid zijn met het Goddelijke Plan
  - In eenheid zijn met de energie van het centrum van het Melkwegstelsel
  - Resetting van je eigen pad, je uniekheid en je Goddelijkheid
  - Ervaren van eenheid, vertrouwen in je bron, geluk(zaligheid), vreugde. In het hier en nu zijn en realiteit van je mogelijkheden. Ondersteunend en integrerend bij overige Activaties, inwijdingen. Jezelf en anderen op Ma-energie afstemmen. Is bestemd voor iedereen en kan overal aan toegevoegd worden
 • Gift of Healing (GoH) door Amritananda: aanreiking, aanraking en afstemming op genezen met de Gift of Healing. Tevens de Wijsheid van het Lichaamsbewustzijn (WLB). Wat het inhoudt en bewerkstelligt. De Gift van Healing activeren in jezelf. Bestemd voor iedereen en om anderen mee aan te raken en de Activatie doorgeven!
 • Meditatieavonden-Elke derde woensdagavond van de maand (tenzij anders aangegeven) met mantrazang, kirtan en stilte meditatie met Lichttransmissie voor de Aarde en de mensheid. Van 20:00 tot 22:00 uur. Entree 8,-.
 • Data 2016: 17 februari; 23 maartPaasviering; 20 april; 18 mei; 15 juni; 21 september; 19 oktober; 16 november en 21 december Kerstviering

Centrum De Oorsprong en Academie Antropodynamica

Sinds april 2016 is de locatie Havenhoofd 130, 1353 PM Almere-Haven. School in Energie opleiding via de PESO Modules, Amrita Workshops en Inwijdingen en vanuit Academie Antropodynamica de Beroepsopleiding Antropodynamische Handanalyse, Handpalmtherapie, Transpersoonlijke Therapie en Zelfontwikkeling. Doelstellingen van de school zijn:
Bevorderen van inzicht en kennis van de wetenschap van Diagnostische Handanalyse en Transpersoonlijke Therapie en Psychologie, het bevorderen van het ‘Ken Uzelve’ en bewustzijnsgroei (Levensschool). Het programma bestaat uit:
– Basisopleiding Antropodynamische Handanalyse
– Gevorderden opleiding Antropodynamische Handanalyse
– Opleiding Diagnostische Gelaatkunde (Morfologie)
– Opleiding Transpersoonlijke Therapie en Psychologie en Handpalmtherapie
– Management trainingen
– Carriere adviezen
– Consulten en therapeutische follow-up

Zie ook de website Download Studiegids(3,8Mb)

 

Amrita Workshops

De Amrita Workshops bestaan uit meerdere mogelijkheden voor bewustzijnsgroei. Onderdeel hiervan zijn tevens de 28 PESO Modules, die als geheel een opleiding zijn en het certificaat ‘Spiritueel Counselor I’ of ‘Spiritueel Counselor II’ geeft. Zie voor uitgebreide informatie www.antropodynamica.nl. De modules geven inzicht in de aura en de chakras 1 t/m 13, nevenchakra’s en de ondergrondse chakra’s. Men kan zich tevens bekwamen in energie reading en healing, gronding, werken met therapeutische modellen, spirituele en intuitieve ontwikkeling, bewustzijnsgroei en creativiteit.

Jaarlijks is er een wisselend aanbod aan korte workshops zoals Pendelen, Kundalini, Dromen, Engelen, EFT en EN, DNA Activatie. Ook zijn er mogelijkheden voor inwijdingen in groepsverband of persoonlijke inwijding: Reiki,volgens de methode van Diane Stein, Reiki Shinpiden Ryoho, Amrita inwijdingen, White Lotus Divinity (WLD) inwijdingen tot Stafhealer, Ma-energie afstemming en inwijding, GoH afstemming, en nieuw vanaf 2010: Amritananda is sinds begin 2011 ontvanger van de Jyotir Ankh uit het centrum van het Melkwegstelsel. Dit is een eenbenige Ankh van levend lichtenergie die in haar geankerd is. Werk je met de eenbenige Ur of Lemurische Ankh ofwel de eenbenige Ra Ankh uit de Egyptische tijd, dan kan Amrita deze Ankh opladen met de Jyotir Ankh energie, waardoor de eenbenige Ankh weer bekrachtigd wordt met Goddelijke Vader/Moeder energie. Het activeert een versnelling in bewustzijn en contact met energie vanaf de vijfde dimensie.

 

Klankhealing Shanti

Klankhealing Shanti bestaat uit drie tot vijf personen die op een meditatieve, geinspireerde en healende manier met klank werken.De groep geeft klanksessies met de healende klanken van didgeridoo, rainsticks, tanpura, lier, nada, tarangini, santoor, sandawan, klankschalen, cristal bowls, diverse andere instrumenten, zang en boventonen. Aanwezig zijn in de energie en aangeraakt worden door de klanken geeft een diepe ontspanning waardoor men de reis naar binnen kan maken, naar de innerlijke bron van genezing, liefde en waarheid. Er kunnen beelden, emoties en gedachten ervaren worden, terwijl ook diepgaande inzichten vrij kunnen komen.  De groepsleden verbinden zich met de innerlijke Atman (Ware Zelf) en werken samen in vreugde en liefde voor de schepping. Na afloop van de klanksessie is er gelegenheid om rustig bij te komen met een kopje kruidenthee of een glas water.

De mogelijkheid is aanwezig een klankhealing voor een groep aan te vragen.